Tilmelding til Nyhedsbrevet

tilmeld-dig-her

Nyhedsbrevet udkommer cirka et par gange om måneden.

Nogen gange får du bare nogle diskrete prik på skulderen, som får dig til at tænke lidt anderledes – andre gange får du helt uimodståelige tilbud, virkelig gode idéer eller tips til hvordan du kan gøre dit liv og din hverdag lidt gladere, lidt stærkere og langt mere tilfredssstillende.

Når du tilmelder dig, så husk at bekræfte den mail, der kommer umiddelbart efter. Selvom den er vigtig og dybt seriøs, kan den altså godt havne i din spam-mail. Så det kan være en rigtig god idé at tjekke der – OG at tilføje afsender mailadressen til dit kontaktsystem, så fremtidige mails finder vej til den rette kasse:-)

Du kan naturligvis melde dig fra igen – når som helst. Det er blot et enkelt klik.

Du er også altid velkommen til at skrive til mig om ting, som du kunne tænke dig at få belyst i et nyhedsbrev – hvis jeg ikke ved nok om emnet, så finder jeg nogen der gør:-) Der er en skøn flok undervisere tilknyttet uddannelsen – og deres viden er både bred og dyb.

Jeg håber vi ses – pas godt på dig selv, hold øjnene åbne og husk at lade dig forføre af de sanseoplevelser, dagen byder på.

Masser af hilsener

Anni Simonsen