Praktisk anvendelse

kugler på række

Hvad du kan bruge sådan en uddannelse til?

Udover – selvfølgelig – at få et liv som er væsentligt nemmere og fyldt op af god, stærk fremdrift –

Du kan blive bedre til det, du allerede gør – eller du kan vælge at opdyrke et helt nyt arbejdsområde. Der er brug for anvendt NLP i både børnehaver, på plejehjem, på direktionsgangene, i sundhedscentrene, i transportbranchen, servicefagene og i skolerne. For ikke at tale om jobcentrene, IT branchen, reklamenbranchen, pengeinstitutterne og – ja listen er temmelig lang og redskaberne er velegnet til både børn og voksne, gamle og unge, par og familier, arbejdspladser, organisationer, institutioner, skoler, foreninger og idrætsklubber. Enkeltpersoner og grupper.

Neuro-lingvistik er bare et andet udtryk for vores ”tanker”. Fordi tanker helt enkelt består af indre forestillinger tilsat en række kommentarer fra vores indbyggede ”erfarings-speaker”.

Så kort sagt, du kan bruge din NLP uddannelse alle steder, hvor der er brug for at kunne forstå menneskers måde at tænke på – og derigennem hvorfor vi handler og kommunikerer som vi gør. Anvendt NLP skaber handlekraft og motivation, og skærper evnen til at reflektere og tage ansvar for sine egne følelser og handlinger.

Vi starter næste hold op den 5. februar 2016. Du kan melde dig til HER.