Livsbøger

boghus

Fem bøger som, med hvert sit fokus, stiller skarpt på forskellige livsområder. Alle er skrevet af Anni Simonsen – og alle er skrevet i et sprog, som gør komplicerede emner enkle og underholdende.

Supertanker. E-bog.

Denne her bog rummer manualen til din hjerne. Hvis du læser den opmærksomt, og gør hvad der står, laver øvelserne og giver dig selv de betingelser der skal til, for at ændre dine mentale vaner – så vil du opleve, at dit liv bliver uendeligt meget nemmere at navigere i. Også når det er sværest

Kan også lånes på E-reolen 

 

Farvel Fobi. E-bog.

En fobi er ikke nogen sygdom! Det er heller ikke en psykisk lidelse. Det er blot en autorespons, som opstår på baggrund af en misforståelse imellem din underbevidsthed og dit ”kamp-flugt instinkt”. Hvis du vil, så kan vi opklare den misforståelse og give dine tanker, dine forestillinger og din krop chancen for at arbejde sammen om en ny strategi.

Kan også lånes på E-reolen.

En miniversion er i en begrænset periode tilgængelig – du får den i pdf-version lige HER.

 

Manualen til din teenager. E-bog.

En teenager er et barn, som er trådt ind over tærsklen til det store ingenmandsland, der udgør overgangen til livet som voksen. En krop som med store og daglige forandringer tilpasser sig det kommende voksenliv. Et sind som ihærdigt øver sig i at blive selvstændigt og modent. Og en kraftig motor som kører på et rent brændstof af trangen til at bestemme over sig selv og finde lykken. 

Kan også lånes på E-reolen. 

 

Under revidering – 

Børn med ondt i skolen. – Er udgået fra forlaget, men vi arbejder på en e-bogs version.

Børn kan få ondt i skolen af mange årsager. Denne bog giver konkrete redskaber til, hvordan man som forældre kan hjælpe et barn, der har det svært i skolen.

Ja-opdragelse. – Er udgået fra forlaget, men vi arbejder på en e-bogs version.

Vi vil allesammen gerne opdrage anerkendende og kærligt. Men hvordan er det lige at man gør det i praksis?