Ivonne Linddahl Pedersen

Ivonne Linddahl Pedersen er uddannelsesleder for Vejle – hvor uddannelsen udbydes hos Uddannelsescenter for Mental Sundhed.

Ivonne er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i fysisk aktivitet, og har siden 2007 arbejdet med sundhedsfremme og formidling, livsstilsændringer og personlig effektivisering. Hun er certificeret SundhedsCoach og Master i Neurolingvistik, og har med sin professionelle tilgang en motiverende og smittende effekt på alle omkring hende. Ivonne afholder bl.a. kurser, foredrag, individuel rådgivning og SundhedsCoaching.

Ivonne: ”For mig er sundhed en ressource til livsglæde og personlig effektivitet, og jeg tror på, at såvel den enkelte som arbejdspladsen får store gevinster ved bevidst at arbejde med udviklingsprocesser. Sundhed er for mig ikke kun kost og træning, men ligeledes oplevelsen af resiliens med udgangspunkt i den enkeltes livsvilkår, velvære, overskud, og balance. Mine værdier og menneskesyn afspejles i mit arbejde med respekt, anerkendelse og nærvær gennem bæredygtig kommunikation og relationsdannelse, og forståelse for forskellig tolerancetærskler mellem arbejdsgiver, leder, medarbejder og den enkelte.

Uddannelsen i Vejle foregår hos “Mental Sundhed”, som du kan læse mere om ved at følge linket.

 

Mental Sundhed high ress