Anni Simonsen – Fjellerup Strand, Norddjurs

SundhedsCoach, Neurolingvistisk Psykoterapeut, journalist, forfatter og underviser.

Terapeutisk speciale

Angst, depression, stress, selvværd og handlekraft.
Børn og unge.

Udgivelser

Redskabshæfter til forældre, lærere og pædagoger:
*Børn med ondt i skolen
*Ja-opdragelse
*Manualen til din teenager (e-bog)

Bøger om hvordan du træner din hjerne og dine følelser:
*Supertanker (e-bog)
*Farvel Fobi (e-bog)

Køb bøgerne HER.
Eller lån dem på E-reolen (Gælder e-bøgerne. De andre kan lånes på dit lokale bibliotek.)

Udtalelser fra studerende, klienter og læsere

"Jeg er fuldstændig vild med din måde at være på og dine terapeutiske evner. Hold så kæft hvor er du dygtig og nærværende. Jeg suger til mig og kan mærke jeg stille og roligt vokser for hver gang jeg er sammen med dig:)"

"Efter at have læst dit hæfte "Ja-opdragelse" måtte jeg bare fortælle dig, at
det er noget af det bedste vedr. børneopdragelse, jeg har læst. Hvor skønt
endelig at få nogle reelle redskaber til hvad man skal gøre…."

"Tak for et dejligt og eftertænksomt foredrag du holdt i Skanderborg i dag. Du udstråler en fantastisk bragende energi."

"Tak for et par meget givende år. Du er en fantastisk person, underviser og formidler."

"Du er en fantastisk formidler - både i inspirende skriftlige og mundtlige indlæg. Fornøjelse! Altid."

Værd at vide:
En stor del af mine arbejdstimer går med at undervise og holde foredrag. Men de terapeutiske sessioner betyder utroligt meget for mig. Det er her jeg har kontakt med mit fag i den mest ærlige version. Her jeg møder virkeligheden og får lov til at støtte de processer, som bringer helt almindelige mennesker tilbage til kontakten med sig selv og bevidstheden om deres egen værdi og handlemuligheder. Jeg har verdens bedste job.

Mine klienter har ofte langt at køre - min bopæl på Norddjurs er på ingen måde central. Til gengæld er her larmende smukt, og hvis man kan leve med en god køretur, selskab af et par store, glade hunde og udsigt over havet, så er det ikke så ringe et sted endda at arbejde med sine indre mønstre:-)

Som alternativ har vi Skype. Det fungerer lige så godt, men mange er bekymrede for at undvære den personlige kontakt.

Jeg holder af begge versioner. Du bestemmer.

Pris og form:
Prisen er kr. 600 pr. time. Du skal påregne at jeg også bruger tid på at lave referat og opgaver til dig efter vores møder. I gennemsnit bruger jeg imellem seks og 12 timer pr. forløb. 

WEB:
www.annisimonsen.dk

Min arbejdsforudsætning:

Mennesker er grundlæggende sunde. Når vi reagerer med stress, angst eller andet i den boldgade, så er det en reaktion, som er spækket med sund fornuft.

Forestil dig dit liv. Du har en fortid og en fremtid. Og fremfor alt en nutid. Nutiden er den vigtigste. Det er her du kan skabe forandringer. Fortiden kan du ikke forandre, og fremtiden kan du kun planlægge og forsøge at gøre til virkelighed - velvidende at mange andre faktorer end din indsats, sandsynligvis vil gøre sig gældende. 

Med Neurolingvistisk Psykoterapi og Coaching bliver du fortrolig med dine egne mønstre og lærer at forstå dig selv. Det betyder at du slipper for at være fordømmende og afvisende overfor dig selv, og i stedet bruger din energi på at "opdatere" dine egne strategier, så de bliver tidssvarende og virkningsfulde. Vores uhensigtsmæsige følelser er som regel opstået på et tidligt og sårbart tidspunkt i livet. Den gang gav de mening. I dag er du voksen, og kunne godt tænke dig en mere rolig og velovervejet reaktion. Den gode nyhed er, at det er indenfor din magt at opdatere dine følelsemæssige og adfærdsmæssige reaktioner. Du behøver altså ikke længere at slæbe dine gamle mønstre med. Det er nemt. Det er hurtigt. Og det er sjovt. Kræver en indsats og noget træning, men til gengæld er resultaterne varige og skønne.