Anni Simonsen

Anni Simonsen

Jeg er Anni, og jeg er uddannet i kommunikation på Aarhus Universitet og Danmarks Journalisthøjskole, og har en tilbygning i form af en Neurolingvistisk Psykoterapeut Uddannelse.

I 2004 startede jeg det første hold SundhedsCoaches, og har siden uddannet 15 hold. I 2017 besluttede jeg mig for at invitere flere udbydere ind på markedet, og dermed få uddannelsen ud i landet.

Jeg lægger vægt på: at SundhedsCoach Uddannelsen bygger på neurolingvistiske principper. Det handler i sin kerne om, hvordan vi lytter, forstår og kommunikerer – eller med fine ord, afkoder og disponerer vores kognitive processer, så de giver os de tanker, følelser og handlemuligheder som vi ønsker os. Vi kalder det også for NeuroKommunikation.

Det allervigtigste for at mennesker kan lære, er tryghed og tillid i gruppen.

Mennesker vil gerne lære – vi er evigt lærende væsener, og når vi får lov til at lære i et tillidsfuldt miljø, så bliver vi så dejligt modige. Og SÅ bliver vi dygtige!

Mennesker har brug for de kompetencer, der trænes på vores SundhedsCoach Uddannelse. De nedbryder vores tvivl og usikkerhed, og styrker vores selvværd og handlekraft. På alle områder.

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal tage din efteruddannelse, så vil jeg opfordre dig til at se dig grundigt omkring. Tal med de forskellige uddannelsessteder. Gå til informationsmøder eller dyk ned i websitet. Stil alle de spørgsmål, du kan komme på. Og vælg så det, der føles rigtigt.

Jeg glæder mig til at hilse på dig:-)